Data publicării:

Elena Udrea: Traian Băsescu nu se mai întoarce în PDL

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Traian Băsescu nu va reveni în PDL după ce își va duce mandatul prezidențial la bun sfârșit și că partidul trebuie să se descurce singur în epoca post-Băsescu, a declarat Elena Udrea, marți seara, la B1 TV.  Udrea a declarat că nu a fost încurajată de Traian Băsescu pentru a candida la președinția PDL.

”Adevărul este că PDL a atins apogeul lui în perioada Traian Băsescu. Este o realitate pe care nu o putem contesta. A ajuns la maximum pe care-l putea atinge un partid sub influența președintelui și într-un parteneriat cu președintele. Numai că din acest moment, Traian Băsescu mai are cel mult o legătură sentimentală cu PDL. Băsescu nu mai are un proiect politic cu PDL. Își va termina mandatul într-un an și jumătate, nu se va întoarce la PDL, a spus-o chiar dânsul. Iar PDL trebuie să-și găsească, în acest moment, propriul drum, trebuie să stea pe propriile picioare”, a explicat Udrea.

 Aceasta a declarat că o eventuală candidatură a sa la șefia PDL s-a discutat în zilele înainte de Revelion, petrecute alături de președinte și de Gheorghe Falcă, la munte.

 Întrebată dacă a fost încurajată de președinte să candideze la șefia partidului, Elena Udrea a răspuns ”categoric nu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel