Elena Udrea: Scorul obținut de PNL arată prăbușirea lui Iohannis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputata Elena Udrea nu se declară surprinsă de rezultatele obținute de PSD la alegerile locale din 5 iunie, dar consideră că scorul catastrofal obținut de PNL la București arată, de fapt, "prăbușirea" președintelui Klaus Iohannis.

"Pentru mine nu este o surpriză scorul obținut de PSD la alegeri. M-am așteptat să câștige PSD. Scorul foarte mare pe care l-a obținut la București a fost, într-adevăr, o surpriză pentru mine. Am fost printre cei care au presupus că PSD va câștiga aceste alegeri.

Citește și: Robert Turcescu, anunț important după închiderea urnelor

Iarăși o surpriză, eșecul PNL. Un scor la București pentru PNL atât de mic, atât pentru partid, cât și pentru candidați, arată, din punctul meu de vedere, prăbușirea lui Iohannis. Iohannis a avut un scor foarte bun la București, un scor foarte bun pe electoratul informat, care stă mult pe internet, cel care eventual a ieșit în stradă și a schimbat Guvernul Ponta, un electorat care astăzi fie nu ieșit la vot, fie nu a dat votul PNL și cu siguranță s-a retras din a-l susține pe Iohannis. În ansamblu, faptul că PSD a câștigat alegerile, pentru mine a fost previzibil, la fel cum previzibil este și succesul candidaților care au avut și au dosare penale în aceste alegeri", a comentat duminică noapte la România TV, Elena Udrea.

Citește și: Guşă: PNL, perdanţii de serviciu. Ce spune despre PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel