Elena Udrea, regrete că Radu Mazăre nu mai e primar la Constanța
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, regretă că Radu Mazăre nu mai este primarul municipiului Constanța, întrucât Mamaia este lăsată să se degradeze, iar cei care suferă sunt nu doar constănțenii, ci și turiștii. 

"Din păcate, constat că stațiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre, dar se vede că Constanța nu mai are primar. Cu toate acestea, sper ca cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute împreună cu Consiliul Județean, în mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănțenii și turiștii care vin pe litoral", a declarat Elena Udrea, marți, în fața sediului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, citează Agerpres.

Politiciana a făcut și o previziune sumbră pentru Mamaia, în condițiile în care stațiunea turistică este lăsată să se degradeze: "Vă dau un exemplu, până și M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea în stațiune. Și așa a rămas, (...), asta arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral. Probabil că va arăta din ce în ce mai rău Mamaia, pentru că o stațiune turistică presupune implicare. Sigur, modul în care domnul Mazăre nu era neapărat cel pe care l-aș fi folosit eu, însă dânsul a demonstrat că a reușit să atragă din ce în ce mai mulți turiști pe litoral. Acum, stațiunea nu arată foarte bine și probabil că lucrurile se vor degrada pe măsură ce trece timpul. (...) Temerea mea este că, dacă lucrurile vor continua așa, Mamaia va pierde statutul de primă stațiune, din punct de vedere al numărului turiștilor", a mai spus Elena Udrea.

În opinia fostului ministru al Dezvoltării, în stațiunea Mamaia ar trebui să fie întreținut ceea ce există.

"Eu alerg în fiecare dimineață și este foarte greu să alergi pe plaja din Mamaia, pe plajele din România, pentru că unele sunt pregătite, altele sunt nepregătite, nu există o coordonare, o atitudine unitară față de cum arată plajele de pe zona Mamaia — Năvodari. Ar trebui plaje curate, locațiile pregătite pentru sezonul estival, curățenie în stațiune, drumurile reparate", a adăugat Elena Udrea, precizând că s-a întâlnit în timpul vacanței de pe litoralul românesc atât cu fostul primar Radu Mazăre, cât și cu președinte suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, discutând împreună, la o cafea, despre proiectele începute pe litoral și nefinalizate.

Ponta, previziune pentru România: Ne îndreptăm...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel