Elena Udrea protestează: "Încercăm să convingem Guvernul să..."
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
udrea89_04367_17172100
udrea89_04367_17172100

Elena Udrea participă la un protest pentru a convinge Guvernul să aloce zece milioane de euro pentru finalizarea unui proiect început de ea în mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. 

Elena Udrea a scris, pe pagina de socializare: "Particip astăzi la protestul iniţiat de grupul de iniţiativă "Noi vrem să schiem în România" pe pârtia de la Voineasa (Transalpina Ski Resort)". Deputata PDL a subliniat că "E o încercare de a determina Guvernul să aloce cele aproximativ 10 milioane de euro necesare finalizării unui proiect realizat în proporţie de 92% şi care poate genera mai mult de 3.000 de locuri de muncă şi importante venituri din taxe şi impozite la nivel local şi central".

Cel mai mare lanț uman pentru spijinul unei investiții demarate de Elena Udrea

"Credem că o să reuşim să avem cel mai mare lanţ uman din România. Vă aştept pe pârtie pe toţi cei care cred că "şi la noi se poate" să avem condiţii ca în Austria, Franţa sau Elveţia", a subliniat democrat-liberala.

Elena Udrea a adăugat că "Este cu atât mai important pentru mine cu cât campania vine în sprijinul unei investiţii derulate în mandatul meu de ministru. Contează foarte mult ca, atunci când faci ceva împotriva tuturor criticilor adversarilor pe care îi ai, să vezi suportul celor cărora li se adresează efortul tău. Şi nu numai pentru un om politic!".

Protestele, singura variantă

A ținut să sublinieaze:"pentru că, totuşi, nu avem de-a face cu un Guvern responsabil sau cu un Premier care să fie capabil să înţeleagă mersul economiei şi efectele sociale pe care le au aceste proiecte, cred că doar varianta cu protestele poate genera atenţie. Mai ales dată fiind goana nebună a lui Victor Ponta şi a apropiaţilor săi după imagine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel