Elena Udrea, plângere penală împotriva șefei CNA, Laura Georgescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Udrea, liderul Partidului Mișcarea Populară, a declarat, luni, că împotriva șefei CNA, Laura Georgescu, s-a depus la Parchet o plângere penală. 

Potrivit Elenei Udrea, "D-na Georgescu protejează prin lipsa de reacție practicile celor de la Antena 3. CNA nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3, care, încă de vineri, printr-o campanie de SMS, au adunat oameni în platoul de filmare într-o emisiune maraton care a durat până după miezul nopții la plimbare și care s-a transformat încet, încet într-un apel popular.

Citește și: PMP cere demiterea șefului Jandarmeriei Române, Mircea Olaru

De asemenea, CNA nu a întreprins nicio măsură pentru a stopa discursul manipulator care a degenerat în forme de dezordine publică la manifestarea de duminică. CNA nu a încercat să echilibreze situația la Antena 3 nici în ceea ce privește modul părtinitor, neprofesionist în care a fost prezentat cazul Dan Voiculescu în ultimele zile ale dosarului penal în care acesta a fost condamnat. 

Constatăm că instituții, precum Jandarmeria Română, CNA sunt subordonate, în acest moment, nu doar actualei puteri, sunt subordonate în acest moment și trustului lui Dan Voiculescu", a declarat Elena Udrea.

Citește: Narcisa Iorga, dezvăluiri de la CNA: Laura Georgescu și-a schimbat tactica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel