Urmărește emisiunea live
Elena Udrea, lansare program cu cască pe cap și în salopetă, la fosta uzină Republica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Udrea și-a prezentat, joi, programul  la alegerile prezidențiale într-un mod inedit: cu cască pe cap și în salopetă într-o hală dezafectată a fostei uzine Republica. Motivul:  "va dedica tot timpul construcției României frumoase", că "va lupta pentru un guvern cu viziune de țară" și "pentru o clasă politică în slujba poporului".

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat că viziunea sa pentru România înseamnă "locuri de muncă, o economie puternică și o economie privată în care să fie sprijinit capitalul autohton , o Românie bine orientată, din punct de vedere geostrategic, care să se traducă în bunăstare pentru români".

"Trebuie să cream lucruri de muncă, trebuie să tragem un semnal de alarmă că avem nevoie să ne procupăm cu toții de crearea locurilor de muncă, bine plătite, pentru cei care termină școli și au nevoie să păsească mai departe, cu siguranță, dar și pentru cei care au plecat din țară. Ne-am transformat din producători, în țara noastră, în culegători în țara altora. Pentru aceștia este nevoie de locuri de muncă. Este și un semnal pentru viitor, pentru cât de important este ca românii să se prezinte la vot, să voteze pentru viitorul ei, nu pentru trecutul care a însemnat distrugerea acestei țări.

Citește și: ELENA UDREA, la DNA. Clarificări privind prezența Elenei Udrea la DNA

Cândva, aici era un triumf al antreprenoriatatului românesc. Această Uzină Republica, până la Revoluție, avea peste 1.000 de angajați. Între 1981 și 1989, datorită producției, România și-a plătit partea datoriei externe publice, de 10 miliarde de dolari (...) Avem un singur martor, aici, a aceea ce a fost Uzina Republica, dar și al anilor în care această emblemă a industriei Românești a fost distrusă și aruncată la coșul de gunoi (...) Prin distrugerea Fabricii Republica, ne aflăm într-un caz de subminare a economiei naționale, distrugerea cu rea-credință, a ceea ce a fost industria românească. Este un bun loc pentru a face promisiuni românilor, pentru a promite, în calitate de viitor președinte al României, o țară pe care cu toții să o îndrăgim".

"Mă angajez ca niciodată să nu se mai repete ceea ce s-a întâmplat cu industria românească".

"Mă angajez că România va fi condusă de oameni de bună-credință, competeneți, care să vrea să construiască".

Citește și: MISTER. Elena Udrea, despre dineul de la Cotroceni

"Promisiunea mea este că voi fi un președinte puternic și implicat".

"România se poate dezvolta numai dacă, în fruntea acestei țări, vor fi suficienți oameni capabili să miște tara înainte, să facă lucruri concrete. Am lăsat peste 6.000 de proiecte, care au dezvoltat comunitățile din această țară. Avem nevoie de oameni capabili să construiască".

"Mă voi lupta pentru un Guvern capabil să pună în practică o viziune de țară. România a avut o viziune doar în ultimele două mandate, ale actualului președinte, Traian Băsescu."

"Îmi voi dedica tot timpul meu construcției României frumoase. Astăzi dedic tot timpul pe care îl am României. Pentru mine, acest proiect a început cu zece ani în urmă".

"Declar că sunt cele mai bun candidat din această competiție. România nu va avea de ales idealul de președinte, sunt convinsă că în această hală sunt oameni care ar putea să conducă România mai bine decât oricare dintre candidații înscriși, însă doar cei care ne-am înscris putem să fim aleși. România are nevoie, din noiembrie 2014, de un model de președinte capabil să construiască. Este mult de făcut cu această țară. Sunt un om care a demonstrat că, în trecutul său, pot să edific, să ridic lucrurile, că pot să las în urma mea, lucruri concrete făcute pentru oameni"

"Voi schimba Guverul Ponta. Nu ai cum să lucrezi cu un guvern care a distrus țara în doi ani de zile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel