Elena Udrea: Judecătorii nu dau doi bani pe onoare, demnitate şi imagine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena udrea, turul doi
elena udrea, turul doi

Ministrul Elena Udrea, nemulţumiţă de respingerea de către Judecătoria Sectorului 5 a cererii sale de chemare în instanţă a Olguţei Vasilescu, consideră că judecătorii din România nu dau doi bani pe onoare, demnitate sau dreptul la imagine.

„Ştiu că există o practică a instanţelor din România de a nu interveni in asigurarea calităţii, legalităţii şi responsabilităţii dezbaterilor publice. Degradarea spaţiului public este cauzată, în mare măsură, de o întelegere greşită de către Justiţie a rolului şi atribuţiilor pe care ea însăşi le are în ceea ce priveşte garantarea dreptului persoanelor la onoare, demnitate, imagine publică“, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Demnitarul Udrea consideră că s-a ajuns în situaţia în care oricine poate afirma orice minciună despre altcineva şi lucrul acesta să fie considerat firesc, lipsit de importanţă, justificat cu argumente de genul „se ceartă între ei”.

„Practica judiciară actuală arată că judecătorii nu dau doi bani pe concepte ca onoare, demnitate şi imagine, drepturi fundamentale ale omului, garantate de Constituţie. Încă o dată am motive să fiu de acord cu cei care spun că răul din societatea romanească actuală vine, în primul rand, din lipsa de justiţie“, comentează Elena Udrea decizia instanţei.

Olguţa Vasilescu: Nu toată lumea face parte din corul de soprane al PDL

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu consideră că declaraţiile Elenei Udrea vin ca urmare a frustrării că acţiunea sa a fost considerată neîntemeiată de instanţă. „Elena Udrea a cerut daune de un miliard de lei, pentru prejudiciile cauzate. Când a fost întreabată de către instanţă de prejudicii, nu a putut indica nimic. Totul nu reprezintă altceva decât ifosele doamnei Udrea care vrea să arate că a fost calomniată“, ne-a declarat Olguţa Vasilescu. Cât priveşte decizia instanţei, Olguţa Vasilescu ne-a declarat că „nu toată lumea face parte din corul de soprane al PDL, precum Turcan, Anastase sau Baconschi“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel