Elena Udrea, între înscrierea în Mișcarea Populară și dezmințirea ei
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
udrea
udrea

Deputata Elena Udrea a declarat, marți, că s-ar înscrie în Mișcarea Populară dacă s-ar transforma în partid politic. Însă, la doar câteva ore, deputata revine cu o dezmințire a propriei declarații, pe Facebook, care este, în realitate, o frântură a ei.

Deputata a spus inițial că dacă Mișcarea Populară s-ar transforma în partid politic, ea împreună cu alți membrii PDL s-ar înscrie pentru a continua proiectele politice ale democrat-liberalilor alături de Traian Băsescu. A subliniat și că dacă s-ar deschide politicienilor fără a fi partid, s-ar înscrie. În dezmințire, Elena Udrea precizează că a spus că s-ar înscrie în Mișcarea Populară împreună cu alți colegi, dacă ar permite accesul politicenilor. Dacă inițial a declarat că "deocamdată" rămâne în PDL, ulterior a spus că e membru PDL și va rămâne așa. 

Declarația inițială a Elenei Udrea a fost, potrivit România TV, următoarea: "Eu sunt un susţinător al ideii ca PDL să-şi continue toate proiectele pe care le-a început pentru România împreună cu Traian Băsescu. Dacă s-ar transforma în partid politic, cred că m-aş alătura Mişcării Populare, dar nu ştim dacă se transformă şi nici ce viziune au cei de acolo despre intrarea oamenilor politici în fundaţie. Pe de pe altă parte, eu rămân membru PDL deocamdată. Nu mă refer strict la mine, dar ştiu că sunt mulţi colegi din PDL care vor să se alăture Mişcării Populare mai ales în teritoriu, în condiţiile în care ar începe să facă politică". Ea a adăugat "Dacă, fără a se tranforma în partid politic, s-ar deschide politicienilor, eu nu aş avea nicio problemă să mă înscriu în Fundaţia Mişcarea Populară". Aceste afirmații vin și în contextul în care există zvonuri potrivit cărora tabăra Udrea din PDL s-ar alătura Mișcării Populare.

Elena Udrea, despre ce a vrut să spună

Pe Facebook, deputata a scris: "Vreau să fac o clarificare referitoare la declarațiile mele privind Mișcarea Populară. Am vrut să spun că, dacă fundația Mișcarea Populară va primi în randurile sale politicieni, aș putea să mă înscriu în cadrul ei, la fel ca și alți colegi de partid. Am făcut acest comentariu pentru că acum fundația nu primește oameni politici. Asta nu înseamna în niciun moment renunțarea la postura de membru PDL. Sunt membru PDL și voi rămâne așa și în continuare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel