Elena Udrea, dovada certă că va câștiga Președinția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea semnalează, într-o postare pe pagina sa de socializare, o anumită întâmplare care-i prevestește că va câștiga bătălia cu toți contracandidații săi pentru funcția de la Palatul Cotroceni.

Invitată, joi seară, în emisiunea "Deschide lumea" de la Realitatea TV, Elena Udrea, i-a pus o întrebare la final realizatarei emisiunii, Lavinia Șandru.

"Dați-mi voie în ultimele minute să vă întreb ceva: ați semnat pentru vreun candidat la Președinție?"

Cum Lavinia Șandu a mărturisit că NU, Elena Udrea a continuat: "Semnați pentru o femeie?".

Lavinia Șandru a acceptat: "Semnez pentru o femeie. Știți când am semnat ultima oară? În 2004, și candidatul pentru care am semnat a ajuns președintele României", a precizat gazda emisiunii Deschide lumea.

În urma acestei întâmplări din platoul Realitatea TV, Elena Udrea îi transmite, într-o postare, pe Facebook Laviniei Șandru că a semnat pentru viitorul președinte al României.

"La fel ca sute de mii şi chiar milioane de alte doamne, Lavinia Şandru crede că o femeie poate şi trebuie să ajungă Preşedintele României. Drept dovadă, a semnat pe lista de susţinători pentru candidatura mea.

Mulţumesc, Lavinia! Se va repeta istoria din 2004: candidatul pentru care ai semnat va deveni Preşedintele ţării", a scris, vineri, pe Facebook, Elena Udrea, candidatul PMP la Președinție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel