Elena Udrea despre huiduielile de la meciul lui Bute: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Elena Udrea crede că a fost huiduită la meciul lui Lucian Bute pentru că oamenii nu au înţeles care a fost implicarea Ministerului Turismului în acest proiect. Potrivit ministrului "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

"Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Foarte mulţi dintre spectatori nu au înţeles că mulţumirile nu erau adresate unui politician, ci unui om care s-a implicat pentru ca acest meci să fie posibil la Bucureşti", a declarat Elena Udrea, ministrul Turismului.

Pentru meciul organizat la Romexpo, Ministerul Turismului a cheltuit 1,9 milioane de euro pentru meciul lui Lucian Bute.

"Gala campioni pentru România nu e doar un prilej de satifacţie pentru români ci şi o ocazie de promovarea a României. În acest moment MDRT şi-a atins obiectivul prin Lucian Bute, acela de a face cunoscută România şi brandul turistic al României în plan intern şi extern. Pentru acest meci MDRT a alocat 1,9 milioane de euro plus TVA, bani din fonduri europene care nu puteau fi utilizaţi în alt scop.

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel