ELENA UDREA, denunț FLORIAN COLDEA: DNA nu începe urmărirea penală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurorii DNA nu vor ancheta acuzațiile aduse de Elena Udrea directorului interimar al SRI, Florian Coldea, pentru că nu au fost respectate anumite proceduri.

Antena 3 anunță că procurorii nu au început urmărirea penală în cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare Florian Coldea, pentru că fostul ministru nu a respectat regulile cu privire la denunţul formulat.

Într-un răspuns oficial, Direcţia Naţională Anticorupţie arată că Elena Udrea a fost solicitată pe 5 şi 6 februarie, pentru a preciza cu exactitate ce anume dorește să denunțe, însă fostul ministru nu s-a prezentat la sediul DNA.

"În denunţul formulat de Udrea Elena nu sunt indicate faptele în sensul art. 290 Cod procedură penală raportat la art. 289 Cod procedură penală. În acest context, conform normelor de procedură penală, doamna Udrea Elena a fost citată să-şi precizeze denunţul formulat, pentru data de joi - 5 februarie, respectiv pentru data de vineri - 6 februarie, dar nu s-a prezentat", arată DNA.

Într-un interviu acordat pentru hotnews.ro, Elena Udrea a declarat că Florian Coldea i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş să-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă. Ea a adăugat că a făcut un denunț la DNA împotriva directorului interimar al SRI.

Vezi și: Dezvăluiri din Comisie: Ce a spus Coldea în Parlament, sub "jurământ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel