Elena Udrea ar putea fi exclusă din PDL. Cine o spune
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Deputata PDL, Elena Udrea, ar putea fi propusă pentru excludere din partid. Dacă până acum, numele propuse pentru excludere au fost Cristian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi și Theodor Paleologu, acum deputata este următoarea pe listă. Și Adrian Papahagi a spus că-și dă demisia "în cinci minute" dacă cei patru propuși înaintea Elenei Udrea vor fi excluși. Între timp, Funeriu și-a dat demisia. 

Vicepreședinta PDL, Sulfina Barbu, a spus, miercuri,  pentru Adevărul, că următoarea pe lista excluderilor ar putea fi chiar Elena Udrea. 

Cu privire la excluderilde din PDL, Sulfina Barbu a spus că "actuala conducere a partidului a avut foarte multă răbdare". În ceea ce privește excluderea lui Cristian Preda, vicepreședinta PDL amintește că el "a fost propus pentru excludere chiar de către Elena Udrea". A adăugat "Faptul că acum nu mai este mulţumit de preşedintele partidului trebuie să explice el. Cristian Preda a fost în echipa lui Vasile Blaga. I-am dat toate posibilităţile lui Cristian Preda să vină în interiorul partidului".

”M-a supărat faptul că Daniel Funeriu a negat sprijinul PDL pentru numirea sa în fruntea Ministerului Educaţiei. Dar este un act unilateral alegerea lui. Domnul Paleologu nu a atacat partidul. Cred că lucrurile se vor analiza cu foarte mult discernământ. Este posibil ca Elena Udrea să fie trecută pe ordinea de zi pentru a fi exclusă din partid”, a mai spus Sulfina Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel