Elena Udrea, tatuaj cu o semnificație profundă, deasupra sânilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Elena Udrea / Facebook
Foto: Elena Udrea / Facebook
Elena Udrea și-a arătat astăzi tatuajul pe care l-a făcut pe piele, în zona claviculei. Iată mesajul profund pe care l-a scris. 

Elena Udrea și-a făcut un tatuaj în zona claviculei cu o semnificație profundă. Ea și-a scris numele fetiței pe piele, urmat de un mesaj în limba spaniolă: „Eva Maria, amor de mi vida”, scrie redactia.ro.

”Mi-am dorit foarte mult de când am născut-o să fac această declarație de dragoste care să fie aici tot timpul cu mine, chiar și atunci când nu este ea (n.r. Eva Maria). Acum că a făcut 2 ani, am avut ocazia să realizez acest tatuaj în limba spaniolă, pentru că atunci când m-am gândit să-mi tatuez mesajul acesta pe umăr mă aflam în Costa Rica”, a susținut Elena Udrea în cadrul unor declarații de presă. 

Zi aniversară 

Pe data de 20 septembrie, Elena Udrea și soțul ei, Adrian Alexandrov, au sărbătorit aniversarea de 2 ani a fiicei lor. 

„La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel