Elena Udrea, din nou în fața magistraților: În continuare sunt o țintă pentru cineva în această țară
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Elena Udrea s-a prezentat astăzi pentru un nou termen la Curtea de Apel București. 

Elena Udrea are astăzi o nouă înfățișare la Curtea de Apel București. Ea a intervenit în direct la Antena 3 unde s-a arătat indignată de modul în care statul finanțează campaniile electorale și partidele. 

”Pe lângă dosarul în care am luat opt ani de închisoare cu executare pentru finanțarea referendumului din 2009, acesta este un alt dosar de finanțare de campanie electorală, cea din 2012 la care eu nu am candidat. Mă gândesc că dacă tot astăzi campaniile se finanțează din bugetul de la stat, milioane de euro din bugetele de stat merg astăzi către partide, către campaniile electorale și totul este bine și nimeni nu se sesizează cu privire la nimic. Ceea ce se întâmplă, că în continuare sunt chemată săptămânal la Curtea de Apel sau la Înalta Curte, mie îmi arată două lucruri, unu că în continuare sunt o țintă pentru cineva în această țară și doi că DNA-ul este ce a fost de la început, adică un instrument politic. Dacă ei cercetează campaniile electorale din 2009, din 2012, dar nu au curaj să se ia de alte nenorociri pe care le fac guvernanții de astăzi, înseamnă că este un instrument politic și întotdeauna va cerceta pe cei care au fost, niciodată pe cei care sunt la putere”, a declarat Elena Udrea. 

A luat mită Elena Udrea?

Întrebată dacă a pretins mită vreodată de la vreun ”băiat deștept din energie” pentru a-i asigura câștigarea unui contract cu statul român, Elena Udrea a răspuns: 

”Exclus. Nici măcar procurorii nu spun că aș fi pretins ceva. Chiar și procurorii mă acuză că aș fi acceptat ca Buzăianu să trimită la partid niște bani, bani care au fost folosiți în campania electorală. Chiar asta spun procurorii. Nu este luare de mită, este trafic de influență în dosarul acesta, iar acuzația este că aș fi acceptat în calitate de lider al partidului PDL București, aș fi acceptat ca Buzăianu să trimită niște bani la partid, bani care au fost folosiți în campania de la alegerile locale de la București în anul 2012”, a mai declarat Elena Udrea. 

Amintim că Elena Udrea a fost condamnată la începutul lunii martie la opt ani de închisoare cu executare în dosarul privind campania electorală din 2009.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel