Elena Turcan, fetița de 10 ani din România, a câștigat concursul Das Supertalent din Germania-VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Turcan
Elena Turcan
La vârsta de 10 ani, Elena Turcan, fiica  unor români care au emigrat în Germania, este marea câştigătoare a emisiunii ”Das Supertalent”, o emisiune de talente difuzată de postul german RTL.

Elena Turcan în vârstă  de 10 ani, fiica  unor români emigraţi în urmă cu 19 ani în Germania, a câştigat finala emisiunii ”Das Supertalent”, difuzată de postul RTL. 

Sezonul cu numărul 15 a început în 2 octombrie, iar Elena a fost chiar primul concurent care a urcat pe scenă în faţa juriului. Elena i-a făcut să plângă pe juraţi şi a fost prima concurentă care a primit buzz de aur, ajungând astfel direct în finală.

Elena a impresionat cu interpretarea piesei "O mio babbino caro", de Giacomo Puccini, din opera "Gianni Schicchi", care a avut premiera în 1918.

Părinţii fetiţei, Gabriel şi Laura Turcan, au emigrat în 2002 în Germania. Elena e cea mai mică dintre cei trei copii ai lor, fetiţa mai are un frate şi o soră, Tudor şi Maria.

Mama ei spune că Elena şi-a arătat talentul de când era mic copil. "Fredona de copil şi toată lumea când o auzea spunea: locul Elenei e pe scenă", a mărturisit mama sa.

Elena îşi antrenează vocea acasă o dată pe zi. "Ne umple urechile", spune cu umor mama ei. Întreaga familie este entuziasmată de talentul fetei.

”Vreau să fac oamenii fericiţi”

”Vreau să fac oamenii fericiţi când cânt. Las tot ce este în mine să iasă la suprafaţă şi asta este în mare parte bucurie”, a mărturisit Elena Turcan.

Fetiţa a câştigat marele premiu pus la bătaie de organizatorii concursului, a cărui valoare este de 50.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel