Elena Lasconi, primele declarații după consultările cu premierul Marcel Ciolacu: Acest dialog nu îşi avea rostul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Elena Lasconi, noul președinte al USR, a făcut primele declarații după consulările de la Guvern pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

"Acest dialog cred că nu îşi avea rostul, dacă se înţelegeau între ei, dar se pare că se joacă de-a democraţia. O să vedem dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă domnul Ciolacu a fost sincer. Noi am fost fermi, la fel ca în declarațiile de dinainte, respectiv să se respecte legea și să fie alegeri la termen! Mi se pare absolut incredibil faptul că, de astăzi, se scumpesc, din nou, absolut toate! Crește prețul la motorină și benzină! Oamenii sunt îngrijorați de scumpiri, de faptul că veniturile lor au fost grav afectate în ultimii 2 ani", a spus Elena Lasconi.

"De 2 săptămâni lumea vorbește doar despre aceasta"

"Românii au nevoie de un președinte care să fie alături de ei și de un premier care să ia decizii în interesul lor, nu de a sta la televizor, în dezbateri! De cât timp se întâmplă asta? De 2 săptămâni lumea vorbește doar despre asta, despre o dată a alegerilor?! Le-am transmis să nu se mai joace și să se aplece pe tot ceea ce înseamnă inflație și scumpiri! Acesta a fost semnalul. Noi stăm aici și vorbim despre o dată a alegerilor! Repet, se concentrează toată comunicarea pe data alegerilor, când problemele românilor sunt foarte mari și foarte grave", a mai spus Elena Lasconi, noul președinte al USR.

Amintim faptul că Guvernul are consultări, luni şi marţi, cu partidele politice pe subiectul calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare 2024. Citește mai multe detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel