Elena Costea și DJ DOX, interviu. ”Important e ca tu, artistul, să ai anumite filtre”- VIDEO
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 05 feb 2018, 20:55
WhatsApp
Elena Costea, doctor în Științele Comunicării și DJ DOX au vorbit la interviurile DC News despre consumul de droguri la artiști.

"Uită-te la The doors! Nu consumau droguri? La fel și The Rolling Stones. Drogurile fac parte dintr-o anumită creație pentru anumiți artiști. Dacă tu, spre exemplu, la emisiune vei zice: 'băgați droguri!'... Dacă cineva face acest lucru înseamnă că nu are discernământ. Nu știe cum să facă. Nu cred că ar trebui să îi spui tu. Important este ca tu, artistul, să ai anumite filtre, iar tu, ca ascultător, să ai filtrele tale. Dacă tu iei doar ce ți se oferă și nu te interesează să cauți altceva decât ți s-a oferit, atunci asta e! E adevărat că tu, ca artist, vrei nu vrei ai niște responsabilități vizavi de mesajele pe care le transmiți", a spus DJ DOX la DC News.

Imaginar al muzicii hip-hop

"Treaba cu consumul de droguri face parte și dintr-un imaginar al muzicii hip-hop, dar cumva trebuie privită și ca pe o convenție a genului. Nu trebuie neapărat luată ad lliteram. Orice produs artistic are niște exagerări; la fel cum gangsta și rap care au pătruns la noi au propus un model, dar cu o anumită exagerare legată și de consumul de droguri și de violență. Rămâne la latitudinea consumatorului cât să înțeleagă și ce să-și asume din această treabă", a zis Elena Costea.

Iată răspunsul integral:

VEZI interviul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?