Data publicării:

Elena Cârstea vinde pisici în America

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Elena Carstea Muttart
foto: Facebook, Elena Carstea Muttart
A plecat din România în urmă cu 15 ani. Nu regretă, pentru că bărbatul pentru care a părăsit țara i-a oferit tot ce avea nevoie să fie fericită. Ce face acum Elena Cârstea.

Mare iubitoare de animale, Elena Cârstea și-a făcut o crescătorie de pisici. Le ia de pui, le crește și le împerechează, pentru ca mai apoi să le vândă celor interesați de rase selecte. „Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc, pentru că aștept să nască o pisicuță”, declara Elena Cârstea, în urmă cu ceva timp, într-un interviu cu Cristi Brancu.

Are două fiice în Garda Națională Americană

Sanda și Adriana, cele două fiice ale solistei, lucrează în armata americană. Sanda, fata cea mare, a absolvit şcoala militară în anul 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane. Adriana, fata cea mică a Elenei Cârstea, a devenit în anul 2019 militar în Armata Statelor Unite.

Elena Cârstea este o solistă de muzică ușoară/pop, compozitoare și textieră. Este recunoscuta pe plan international pentru piesa ,,Nu sunt perfecta". A absolvit în anul 1981 liceul de artă din Sibiu și încă de la 16 ani și-a format primul grup alături de Ioan Gyuri Pascu. Formația celor doi s-a numit Trandafirii negri. 

În luna iulie 2009 a fost diagnosticată de medici cu anevrism cerebral. Operația a decurs cu succes. În 2013, după refacerea în urma intervenției chirurgicale, s-a hotărât să participe la Eurovision în cadrul selecției naționale. Piesa cu care a concurat, intitulată „Spinning”, a fost scrisă de ea însăși, iar muzica de Cristian Faur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel