Elena Băsescu, divorț de Bogdan Ionescu. Motivul ruperii relației
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat că au decis să divorțeze, după o relație de patru ani.  Carmen Harra a făcut în 2013 o analiză a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

Divorţul Elenei Băsescu  de Bogdan Ionescu a fost prezis de Carmen Harra în urmă cu trei ani.

"Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere.

[citeste si]

Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil", a declarat Carmen Harra, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Prezicătoarea a spus că ar fi dispusă să se întâlnească cu unul dintre protagonişti sau chiar cu amândoi pentru a le da câteva sfaturi. "Eu zic să facă pace! Să-şi continue drumul frumos. Să nu se bârfească, să nu se urască!", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel