Elementul cel mai important din astrograma lui Bode, ministrul de Interne
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liliana Zamarcaru
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al lui Lucian Bode. 

Lucian Nicolae Bode, actual Ministru al Afacerilor Interne, s-a născut pe 27 octombrie 1974, în Valcău de Jos, Sălaj. Observăm că este un nativ cu Soarele în Scorpion. Adică o persoană cu determinare, dorință de putere, intuiție, capacitatea de a funcționa mai bine ca oricine în momente de criza. 

Luna se afla în momentul nașterii în semnul Peștilor, aspect ce i-a oferit un grad de empatie crescut, foarte folositoare în momentele în care a interacționat cu oamenii pe care i-a servit. Mai ales atunci când s-a implicat în proiecte pentru dezvoltare și îmbunătăţirea calităţii vieţii. O persoană cu Luna în Pești este preocupată și de partea spirituală, de aici și proiectele care au vizat lăcaşele de cult. 

Conjuncția Mercur retrograd-Marte-Uranus în semnul Balanței este reponsabilă pentru absolvirea Facultatății de Electrotehnică şi Informatică din cadrul Universităţii din Oradea în anul 1998. Dar nu doar pentru asta. Ci și pentru spiritul diplomat, pasiunea pentru lege și ordine. Ca să nu mai vorbim de cântărirea tuturor opiniilor înainte de a lua o decizie importantă. Lucian Bode caută echilibrul în orice luptă, fie pe plan personal, fie pe plan profesionat. 

Elementul cel mai important din astrograma lui este Nodul Sud în Gemeni. Se adaptează imediat de la un loc de muncă la altul, de la o discuție la alta, de la un proiect la altul. Comunică pe înțelesul tuturor, vrea diversificare, are ambiții pe mai multe planuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel