Elan îl bagă pe Ghiță în penal. Metafora ”autobuzului” folosită pentru scandalul de la Realitatea Tv
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elan
elan

Într-o scrisoare transmisă, vineri, către personalul Realitatea Media, Elan Schwartzenberg îl amenință pe patronul Asesoft și le spune angajaților că îi așteaptă în noul sediu, din Otopeni, de la 1 noiembrie. Elan rezumă situaţia de la Realitatea spunând: "Plastic vorbind, am cumpărat un autobuz şi mă uit siderat cum fostul şofer (dat deja afară) încearcă să fugă cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot şi cu bagajele tuturor şi cu banii încasaţi pe bilete, fără să înţeleagă că mai devreme decât înţelege el urmează un final dezastruos!".

În plus, Elan Schwartzenberg precizează că avocații săi vor depune plângeri penale împotriva lui Ghiță, care a încercat "fraudulos" să utilizeze angajaţii, sigla, licenţa, studiourile şi echipamentele Realităţii "pentru a naşte fără niciun drept" alt post TV. Schwartzenberg susține că deţine în nume propriu 92% din acţiunile Realitatea Media. "Tranzacţia este irevocabilă; pentru cei care au avut curiozitatea (colegi din presă sau reprezentanţi ai unor «instituţii»), acest fapt apare negru pe alb la Registrul Comerţului din Cipru şi, de asemenea, este vizibil că nu există vreo ipotecă sau orice alt fel de gaj sau condiţionare pe acţiunile mele", spune Elan Schwartzenberg.

Elan a pus bani într-un cont escrow pentru Vântu

 El precizează, într-un comunicat Mediafax,  că a cumpărat în mod "ireversibil" de la Sorin OvidiuVântu trustul Realitatea. "Este adevărat că există o sumă de bani într-un cont «escrow» suma pe care eu nu o mai deţin odată virată în respectivul cont, dar pe care nici Sorin Ovidiu Vântu nu o poate accesa până când avocaţii mei şi avocaţii lui nu finalizează negocierile referitoare la problemele financiare pe care le-am descoperit ulterior tranzacţiei; indiferent de suma asupra căreia vor cădea de acord avocaţii, tranzacţia nu este afectată în nici un fel", explică Elan Schwartzenberg.

Totodată, Elan Schwartzenberg se angajează că va finaliza în trei săptămâni noul sediu la Willbrook, de unde, începând cu 1 noiembrie, televiziunea va emite cu sigla Realitatea din studiouri noi şi cu echipamente noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel