El este câinele erou din Ucraina. Patron ajută soldații ucraineni la depistarea minelor puse de ruși în Cernihiv. "Apropo, îi place brânza"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
El este câinele erou din Ucraina. Patron ajută soldații ucraineni la depistarea minelor puse de ruși în Cernihiv / Foto: Twitter DSNS.GOV.UA
El este câinele erou din Ucraina. Patron ajută soldații ucraineni la depistarea minelor puse de ruși în Cernihiv / Foto: Twitter DSNS.GOV.UA
Faceți cunoștință cu Patron, câinele folosit de salvatorii din orașul ucrainean Cernihiv pentru depistarea minelor.

Pe internet circulă o fotografie cu un câine din Ucraina pe nume Patron despre care se spune că îi ajută pe soldații ucraineni să găsească și apoi să dezamorseze minele puse de ruși în orașul Cernihiv.

O fotografie drăguță a lui Patron, care se traduce în română ca "Glonț", a fost postată inițial pe forumul Reddit, dar de atunci a fost distribuită masiv pe toate rețelele de socializare, scrie Daily Star. Imaginea îl arată pe Patron, care pare a fi un Jack Russell Terrier, îmbrăcând o vestă militară ucraineană minusculă și privind încântat la o mină rusească aflată jos, pe pământ.

Ulterior, tot pe rețelele sociale s-a spus că Patron are doi ani și ”îi place brânza și să găsească minele terestre rusești lângă Cernihiv, Ucraina”. Salvatorii din Cernihiv au postat o fotografie cu acest câine care face parte din echipa pirotehnică care găsește minele îngropate în pământ.

“Faceți cunoștință cu Patron. Are doi ani. Este un suflet mare și este mascota pirotehniștilor noștri din Cernihiv. Îi însoțește mereu peste tot. Apropo, îi place brânza, așa că băieții noștri îl recompensează uneori.”, au scris salvatorii ucraineni.

Jack Russell Terrier – cele mai importante informații despre rasă

Jack Russell Terrier este un câine vesel și activ, cu calități de vânător. Această rasă de câine este un tovarăș ideal în diverse activități. Plimbările lungi sau joaca în aer liber sunt activități ideale pentru un câine Jack Russell, scrie Fera.ro.

Este un câine care câștigă ușor simpatia datorită naturii sale prietenoase și vesele – trebuie însă știut că în ciuda aparențelor, este o rasă solicitantă. De asemenea, poate fi încăpățânat, îndărătnic și categoric. Dacă vă doriți un asemenea câine trebuie să vă înarmați cu multă energie și voie bună, astfel încât să puteți petrece cât mai mult timp cu el în aer liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel