El a devenit vedetă alături de Delia, dar fiica sa a devenit vedetă pe TikTik. Fiica lui Nick (N&D) are mii de urmăritori
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: TikTok (@newandreem)
Sursă foto: TikTok (@newandreem)
Fiica artistului Nick, colegul de trupă al Deliei din vremea trupei N&D, are o fiică celebră...pe TikTok. Adolescenta are mii de urmăritori. 

Nick, fostul coleg de trupă al Deliei din vremea când activau ca N&D, are o fiică adolescentă, care este urmărită pe platforma TikTok de mii de persoane care îi apreciază conținutul. Andreea, pe numele ei, are 15 ani și a terminat clasa a opta, fiind o elevă eminentă. ”Cum este să fii tată de adolescentă?”, a fost întrebat artistul. 

”Este foarte frumos să fiu tată de adolescentă, dar vine la pachet cu toate provocările vârstei. De exemplu acum, când răspund la această întrebare, este la date. Bineînțeles că știu cu cine este la întâlnire, totul este sub control. Noi avem o relație de prietenie, ea vorbește în primul rând cu noi. Toate acțiunile le dezbate cu noi, ne cere sfaturi, discutăm despre orice și suntem alături de ea în tot.

Suntem foarte mândri de ea, de rezultatele ei școlare. De felul în care a evoluat de-a lungul timpului ca și copil și iată, ca tânără de domnișoară. A intrat la liceul Economic din București, Kretzulescu, având media 9.05. Era chiar printre opțiunile ei preferate. Ne mândrim cu fiica noastră și suntem alături de ea”, a spus Nick, în interviul acordat Ciao

@newandreem

“Secretul e ca sunt selectĂ”

♬ original sound - ????

Cei doi au o relație foarte strânsă

”Eu și tata fructificăm mult timp împreună în ceea ce privește partea artistică. Desfășuram activități constructive, pe placul nostru. Avem o relație foarte strânsă, rareori apar mici certuri cauzate de lucruri mărunte, dar totul trece rapid. Mi-am început deja o carieră în entertainment, a spus Andreea. 

Andreea are mai multe filmulețe pe Tik-Tok, alături de alți creatori de conținut celebri, precum Bibi.

”Mi-am început deja o carieră în entertainment pe care urmează să o fixez mai bine în viața mea, atribuindu-i mai mult timpul necesar. Iar tata este alături de mine pe acest drum”, a adăugat fiica lui Nick. 

Nick își susține fiica cu alegerea ei, spunând că i-ar plăcea să vadă ”că urmează un astfel de drum, mai ales că are înclinație pentru zona artistică. Dar în viață nu trebuie să se întâmple neapărat ceea ce ne dorim noi, părinții, ci ceea ce își dorește ea. Eu o susțin cu orice pot, indiferent de drumul profesional pe care îl alege. Plănuim să reluăm cursurile de canto, pandemia ne-a întrerupt, însă nu voi forța lucrurile, doar dacă își dorește ea. Recunosc că mie mi-ar plăcea.”

@newandreem ♬ sunet original - Sake_Official

Nick și soția sa, Cătălina, sunt suflete pereche

Nick și soția sa, Cătălina, sunt de 30 de ani împreună și se consideră ”suflete pereche”. 

”Nu știu dacă am un secret anume, este vorba de respect în primul rând. Apoi să știi să ții flacăra aprinsă permanent. Fiecare cuplu are o anumită rețetă, ține de fiecare persoană în parte. Eu cred că există compatibilitate între noi, cred că suntem cu adevărat suflete pereche”, a răspuns artistul. 

Nick (N&D) s-a accidentat la ”Splash! Vedete la apă”

Nicolae Marin sau Nick (N&D) are rău de înălțime și la filmările celui mai răcoros show al verii „l-a însoțit“ un ghinion desprins parcă dintr-un scenariu pentru o comedie. El s-a lovit puternic la brațe în timp ce cobora una dintre scările aflate între platformele bazinului. Toate acestea s-au întâmplat pentru că a ignorat sfaturile antrenorilor, care le-au spus concurenților în repetate rânduri să coboare scările cu fața la trepte, nu cu spatele la ele. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel