Ei sunt concurenții noului sezon "Te cunosc de undeva". SURPRIZĂ de proporții
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul 15, iar producătorii au dezvăluit care sunt artiștii care vor urca pe scena transformărilor. 

Astfel, concurenții sezonului 15 „Te cunosc de undeva” sunt: Monica Anghel și Marcel Pavel, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Cătălina Grama (Jojo), Adda, AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu, potrivit a1.ro

Monica Anghel și Marcel Pavel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură.

„Sunt aici la sugestia prietenei mele dragi, Monica Anghel. Mai fusesem invitat, însă am refuzat cu eleganţă, necrezând că mi se va potrivi acest format; transformările mi se par foarte delicate şi dificile. Chiar de la prima repetiţie am simţit că într-adevăr, acest proiect este o mare provocare. Dar este foarte interesant, atmosfera este extraordinară, colegii deosebiţi. Ne simţim ca într-o mare familie, am uitat de spiritul de competiţie şi ne bucurăm de fiecare clipă împreună!”, a declarat Marcel Pavel.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, din nou pe scenă

„Sunt pentru a şasea oară aici şi cred că n-am să mă opresc niciodată! Am declarat în nenumărate rânduri că este emisiunea mea de suflet, e locul în care m-am descoperit şi locul care m-a făcut să fiu ceea ce sunt acum. În 2013, când am participat prima oară, mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam eu despre mine şi pentru mine acest proiect rămâne emisiunea care m-a dezgheţat, care m-a ajutat să ajung unde am ajuns, emisiunea care mi se potrivește foarte bine, iar de când concurez cu Liviu mi se pare o distracţie continuă. Chiar dacă muncim mult şi chiar dacă avem emoţii, chiar dacă la fiecare personaj ne tremură genunchii, mă simt ca şi când aş fi într-o permanentă vacanţă”, a povestit Andrei.

„Mi-a plăcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag să merg pe stradă şi să mă oprească oamenii, să îmi spună ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastră sau că s-au destins cu show-ul „Te cunosc de undeva” după o zi stresantă. După patru sezoane, nu îmi mai e frică de nimic aici”, a completat Liviu Vârciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel