Data publicării:

Efectele Eclipsei de Soare/Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Mâine, pe 20 aprilie, o să avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec.

Iată că, în 2023, avem parte de a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (anterioara a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. Acum, Jupiter este foarte aproape, deci putem spune că va fi o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Nu vorbim doar despre o zi care vine și trece. Ci ne oferă energie pentru mai mult timp, mai ales când discutăm despre o eclipsă. Poți înțelege că nimic nu se petrece întâmplător și că aceste evenimente vin în întâmpinarea noastră ca să lăsăm în urmă ce ne face rău și ce ne rănește.

De regulă, o Lună Nouă nu provoacă evenimente sau schimbări vizibile, ci mai degrabă ne va ajuta dacă vom vrea să ne punem intenții.

O Lună Nouă în Berbec este cel mai potrivit moment pentru începuturi, pentru a sparge gheața. Sau pentru a scăpa de anumite bariere pe care le avem. Deoarece Soarele și Luna se întâlnesc iar în primul semn al zodiacului. Deci, avem toate datele necesare să o luăm de la capăt într-o oarecare privință.

Horoscop Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă/Eclipsa de Soare se petrece în semnul tău. Este a doua Lună în semnul tău de anul acesta, așa că astrele te împing puțin de la spate. Să nu uităm că această Eclipsă este și lângă Jupiter, așa că ar trebui să înveți că ceva din persoana ta ar fi bine să se schimbe, să capete noutate.

Te poți gândi chiar la fizic. Poate te hotărăști să slăbești, vrei să te machiezi sau să te coafezi mai diferit. Este nevoie de puțină prospețime în acele domenii în care poate nu ai avut un cuvânt de spus până acum. Și pentru că avem o eclipsă la ultimul grad în semnul tău, este precum un ultimatum sau un strigăt de durere. Folosește această zi și poate vei aduce noutăți în viața ta.

Taur/Ascendent în Taur

Dat fiind faptul că Eclipsa de pe 5 mai se va petrece pe axa Taur-Scorpion, este un moment bun pentru unii nativi să se gândească la faptul că vine Jupiter în semnul lor, pe 16 mai. Și să nu uităm că apare și Mercur retrograd în Taur.

Cu alte cuvinte, ai face bine să vezi ce ai strâns prin casă sau ce ai colecționat de dragul creșterii tale. Pe principiul: "să avem acolo că poate ne mai trebuie". Profită de această perioadă și mai creează spațiu în locuință. Desigur, vorbim și metaforic. Nativii Taur se pot uita și în dulapurile sufletului, să vadă ce pot păstra și ce ar fi bine să mai arunce.

Citiți continuarea pe: https://www.astrosens.ro/efectele-eclipsei-de-soare-lunii-noi-in-berbec-pentru-fiecare-zodie-si-ascendent_5558.html?fbclid=IwAR01Y1dEOybNQgzyQu2gWABpnHJgL2x1QlL92umFZ2mlo_iWh2Aldh0QxqU

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel