Șefa CNA, pentru elevi: Îi crăpa creierii pe perete
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Narcisa Iorga, membru CNA, a postat pe blogul personal mai multe înregistrări audio în care Laura Georgescu, președintele Consiliului Național al Audiovizualului, apare folosind un limbaj neadecvat și jigniri în dialogul cu elevi de clasa a treia dintr-o școală din București.

Printre expresiile care ar fi fost folosite de Laura Georgescu se numără: "Dacă-ncepea un borș d-ăla de-i crăpa creierii pe pereți?!", "Numai o secundă! Numai o secundăăă! Ajungem și la sex!", "Când vorbesc, nu mă întrerupi. Dacă ți-a murit cineva lângă tine, nu e o problemă!". 

VEZI ȘI: Schimbarea care îi vizează pe toți elevii români. Membru CNA: "Este primul pas spre însănătoșirea sistemului"

"Anul trecut, în timpul programului "Școlii altfel", președintele CNA a șocat, prin atitudinea sa, părinții și elevii dintr-o clasă a treia a unei școli renumite din Capitală. Aceștia au adresat tuturor membrilor CNA o scrisoare deschisă. A fost transmisă și Ministerului Educației, și presei. N-a preluat-o nimeni pentru că nu era semnată de o persoană identificabilă, iar adresa de e-mail era una nepersonalizată. Nu existau dovezi care să susțină acuzațiile. Întâmplarea a făcut ca să găsesc, de curând, și dovezi", a scris Narcisa Iorga pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel