Eduard Novak, supărat pentru că în Ministerul Sportului nu există fotografii cu Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Simona Halep
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ministrul Sportului a constatat că în instituție nu există fotografii cu marii campioni ai României / Foto Facebook - Eduard Novak
Ministrul Sportului a constatat că în instituție nu există fotografii cu marii campioni ai României / Foto Facebook - Eduard Novak
Ministrul Sportului, Eduard Novak, a constatat „cu stupoare” că în instituție nu există tablouri cu marii campioni ai României. 

„Dacă ne dorim performanță, trebuie să ne respectăm eroii. 

Am observat cu stupoare că în interiorul ministerului nu există fotografii ale marilor noștri campioni: Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin, Simona Halep, Gabriela Szabo, Ecaterina Szabó, Bölöni László, Tófalvi Eva. 

Îmi doresc ca sportivii, tinerii, copiii să vadă zilnic imaginile acestor eroi care au făcut istorie, ale căror povești de viață și succes sunt o sursă de motivație.

Trebuie să ne lăsăm inspirați de reușitele lor, de modelul pe care îl reprezintă pentru tinerele generații, dar și pentru noi, ceilalți. 

Acesta este motivul pentru care am luat inițiativa de a schimba înfățișarea ministerului, în zona intrării, unde vizitatorii iau primul contact cu acest mediu, precum și în alte câteva locații importante din interior. Casa sportului românesc trebuie să se identifice cu cei care au scris istoria sa. Este o chestiune de onoare”, a scris Eduard Novak, marți, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel