Edi Iordănescu, primele declarații după preluarea Gaz Metan Mediaș
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Edward Iordănescu susține că nu a venit pentru bani la Mediaş, ”condiţia a fost să am ultimul cuvânt privind transferurile”.

Antrenorul Edward Iordănescu a declarat, luni, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de manager general la echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş, că nu a acceptat postul pentru bani, precizând că una dintre condiţiile sale importante a fost aceea de a avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte plecările şi sosirile jucătorilor.

'Eu nu am venit pentru bani aici. Dacă vânam latura financiară nu eram acum aici. Contează, ca pentru orice antrenor, dar nu a primat. Discuţiile au durat câteva zile cu conducerea, dar ele s-au concentrat strict pe condiţiile din jurul echipei. E foarte important să ne structurăm şi să ne organizăm bine dacă vrem să facem performanţă. Una dintre condiţiile puse de mine a fost ca tot ceea ce înseamnă selecţia şi deciziile privind plecarea sau venirea de jucător să îmi aparţină. Cu siguranţă că suntem în continuare sub umbrela reorganizării şi asta ne restricţionează din mai multe puncte de vedere. Însă nu eu voi semna acte, eu mă voi implica 110% în selecţie şi voi avea ultimul cuvânt în ceea ce înseamnă deciziile privind plecările şi sosirile de jucători', a spus Iordănescu.

Citește și: Halep, cu zâmbetul pe buze în Australia. Cu cine s-a pozat - VIDEO + FOTO

Obiectivul Mediașului

'După plecarea de la CFR Cluj am dorit să iau o pauză până în această perioadă de iarnă. Au fost mai multe propuneri concrete, dar am refuzat, pentru că mi-am dorit această pauză. Au fost şi unele discuţii destul de avansate pentru a pleca în străinătate, însă a venit această solicitare a celor de la Gaz Metan Mediaş. Iar proiectul care mi-a fost prezentat este foarte atractiv. Pot spune că e o provocare pentru mine, în special rolul care mi s-a propus, acela de a mă ocupa de absolut tot ce înseamnă parte tehnică la club. Oamenii care susţin financiar această echipă iubesc fotbalul şi mi-au promis susţinere pe termen mediu şi lung. Sper să reuşim ca împreună să ducem acest proiect la un cu totul alt nivel', a adăugat tehnicianul.

Edward Iordănescu a menţionat că obiectivul echipei este calificarea în play-off-ul Ligii I. În vârstă de 40 de ani, Edward Iordănescu îl înlocuieşte la conducerea tehnică a echipei Gaz Metan Mediaş pe Mihai Teja, antrenor care a părăsit clubul pentru a prelua formaţia FCSB.

Citește și: Manchester United pare de neoprit în Premier League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel