Data publicării:

Edi Iordănescu, prima reacție după meciul României cu Ucraina: Au fost fabuloşi! E generaţia de suflet

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Edi Iordănescu a cerut românilor să evite comparațiile între actuala generație a echipei naționale și Generația de Aur, sugerând în schimb să o denumească "generația de suflet".

Edi Iordănescu a felicitat echipa națională, descriindu-i pe jucători ca fiind fabuloși. El a cerut românilor să nu atribuie actualei generații nicio poreclă, comparând-o cu generațiile anterioare, cum ar fi Generația de Aur. În schimb, Iordănescu a sugerat să fie numită "generația de suflet", subliniind că această echipă a demonstrat o dedicare incredibilă. El s-a declarat mândru și recunoscător pentru efortul extraordinar depus de jucători, menționând că au alergat până au căzut din picioare, și a încurajat românii să îi susțină și să îi iubească.

"Felicit băieţii, efectiv au fost fabuloşi. Referitor la această generaţie, vă rog ceva. Am văzut deja că începe să fie numită în fel şi fel. Sunt antrenorul lor şi vă rog cu toată puterea: Nu o numiţi în niciun fel. Au fost generaţii de aur, au fost extraordinari în trecut, au făcut performanţă. Această generaţie nu reprezintă niciun metal. E generaţia de suflet. E echipa care a pus cel mai mult suflet. Şi ştiu multe din trecut. Suflet ca generaţia asta şi o inimă atât de mare nu a mai fost. Românii trebuie să înveţe să o iubească şi să pună suflet alături de ei. 

Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. Au alergat continuu, până au căzut din picioare. Au făcut un efort fantastic. E meritul lor total şi eu le sunt recunoscător şi sunt mândru de ei", a declarat Edi Iordănescu.

...

Citiți mai departe pe DC Sport: https://www.dcsport.ro/edi-iordanescu-a-gasit-porecla-nationalei-dupa-victoria-cu-ucraina-de-la-euro-2024-e-generatia-de-suflet_5472.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel