Urmărește emisiunea live
Edi Iordănescu, antrenorul etapei după ce a umilit Dinamo cu 6-0
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a:

PORTAR

Roland Niczuly (Sepsi OSK / 25 de ani) - A avut patru intervenţii decisive, printre care şi un penalty apărat, salvând astfel un punct pentru covăsneni.

FUNDAŞI

Damien Dussaut (Farul / 26 de ani) - A pasat decisiv la două dintre golurile reuşite de Farul. Prinde pentru prima oară echipa etapei în sezonul curent.

Andrei George Miron (FCSB / 27 de ani) - Aflat în premieră în postura de căpitan, şi-a condus echipa spre cea mai clară victorie reuşită de roş-albaştri în "Clasicul României".

Paulo Vinicius (FCSB / 37 ani) - Veteranul din defensiva bucureştenilor a înscris pentru a 13-a oară cu capul în principala competiţie internă.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 28 de ani) - A urcat des în atac, una dintre aceste faze ofensive încheindu-se cu pasa decisivă pentru Gustavo.

MIJLOCAŞI

Cristian Costin (FC Voluntari / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Vadim Raţă, apoi a marcat golul care le-a adus ilfovenilor prima victorie în deplasare din acest sezon.

Alexandru Albu (Rapid / 28 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren în cel de-al 65-lea episod al derby-ului UTA - Rapid pe prima scenă. Prin dubla reuşită în poarta arădenilor, mijlocaşul giuleştenilor a ajuns la 10 goluri în Liga 1.

Darius Olaru (FCSB / 23 de ani) - A contribuit decisiv la trei dintre cele șase goluri marcate de colegii săi. Este un mijlocaş cu un potenţial mare de creştere valorică.

Hervin Ongenda (FC Botoşani / 26 de ani) - A avut o nouă prestaţie încântătoare. A ajuns la două goluri şi două pase decisive în campionatul actual.

ATACANŢI

Jefte Betancor (Farul / 28 de ani) - A marcat de trei ori, dovedind şi în acest meci că este în mare formă. Conduce clasamentul golgheterilor cu șapte goluri.

Claudiu Keșeru (FCSB / 34 de ani) - Şi-a făcut simţită revenirea în Liga 1 cu o evoluţie entuziasmantă în derby, meci în care a marcat direct din lovitură liberă şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (FCSB / 43 de ani - FOTO) - Crescut în spiritul rivalităţii dintre cele două mari echipe, a pregătit excelent derby-ul, reuşind cea mai clară victorie din cariera sa de antrenor în Liga 1, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel