Ediția americană a revistei Vogue susține candidatura lui Hillary Clinton
Data publicării:
Autor: Bianca Ștefan
WhatsApp
Ediția americană a revistei Vogue și-a anunțat în mod oficial sprijinul candidatei democrate Hillary Clinton, la alegerile prezidențiale. De când a fost fondată, este prima dată când publicația susține un aspirant la Casa Albă.

"Vogue nu are istorie în sprijinul politic. Redactorii șef și-au făcut cunoscute uneori opiniile, însă revista nu a fost niciodată de partea unui candidat. Având în vedere miza din aceste alegeri, precum și istoria care urmează să fie scrisă, noi considerăm că acest lucru trebuie schimbat.", a susținut revista într-un articol publicat pe pagina web. "Vogue susține candidatura lui Hillary Clinton în președinția Statelor Unite.", a adăugat publicația.

"Clinton nu a fost întotdeauna un candidat perfect, dar inteligența ei extremă și experiența considerabilă sunt reflectate în politicile și pozițiile, care sunt clare, puternice și pline de speranță.", spune ediția americană a publicației.

"Poate Clinton unifica Statele Unite profund divizate? Poate vindeca rănile acestei campanii tensionată și insuportabilă? Diviziile noastre sunt clare și necesită mai mult decât un lider înalt calificat pentru a le vindeca. Cu toate acestea, două cuvinte sunt speranța noastră: doamnă președintă. Femeile au câștigat dreptul de vot în 1920. A fost nevoie de aproape un secol pentru ca o femeie să fie pe punctul de a conduce țara noastră pentru prima dată. Să lăsăm această campanie electorală în spate și SUA să devină țara pe care ne-o dorim: optimistă, orientată spre viitor și modernă.", declară Vogue.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel