Data publicării:

Economistul Mircea Coșea, live la #Rezist cu Oana Stănciulescu

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Profesorul Mircea Coșea / Foto: DCNews
Profesorul Mircea Coșea / Foto: DCNews
Mircea Coșea este invitatul Oanei Stănciulescu la emisiunea #Rezist. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 7 octombrie, la ora 13:00, în direct pe DCNews TV, StiriDiaspora și DCNews, dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale publicațiilor. 

Printre temele discutate se numără decizia Curții Constituționale a României de a o scoate pe Diana Șoșoacă din cursa electorală, dar și cine ar putea fi favorizat în urma acestei hotărâri. Mircea Coșea va analiza în profunzime acest subiect, explicând ce implicații politice și economice are această decizie.

În plus, profesorul Coșea va oferi o previziune despre cum va arăta anul 2025 din punct de vedere economic și va discuta despre cele mai mari greșeli economice făcute în 2024, care au pus presiune pe economia românească și au contribuit la pierderea de viteză a creșterii economice.

Un alt subiect de mare interes va fi inflația ridicată din România, cea mai mare din Uniunea Europeană, și ce factori au dus la această situație critică. De asemenea, Mircea Coșea va discuta despre evoluția economiei mondiale și cum se reflectă aceasta asupra economiei naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel