Eclipsă Lună/Lună Plină, 19 noiembrie 2021. Patru zodii, LOVITE de Algol. ”Evenimente ce nu pot fi evitate”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Eclipsă Lună - Luna Plină, 19 noiembrie 2021
foto pixabay/ Eclipsă Lună - Luna Plină, 19 noiembrie 2021
Patru zodii sunt direct afectate de Eclipsa de Lună conjunctă cu Algol și Luna Plină în Taur-Scorpion. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a transmis un nou avertisment cu privire la ziua de vineri, marcată de Eclipsa de Lună și Luna Plină pe axa Taur-Scorpion. 

”Vineri, 19 noiembrie, Eclipsă Lună/Lună Plină pe axa Taur-Scorpion. V-am mai zis de această zi. Eclipsa va fi conjunctă cu Algol, steaua fixă cu cea mai rea reputație. Relațiile/parteneriatele începute în perioada aceasta sunt toxice, “otrăvite“. (...) Conjuncția eclipsei cu Algol duce la “pierderea“ capului. Aveți grijă la vicii, tentații, violență și activități periculoase, și pentru că Marte este în opoziție cu Uranus. La nivel individual, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor resimți serios aceste zile. În viața lor apar unele evenimente care nu ar fi putut fi evitate, orice ar fi făcut. Implacabile. Dar care să le ofere frustrarea necesară de a schimba ceva cu adevărat în viața lor.” a subliniat Daniela Simulescu. 

Vezi mai mult despre acest moment în video: 

Cea mai lungă Eclipsă de Lună din 1441 încoace

Astronomii anunţă că în noaptea de joi spre vineri va avea loc cea mai lungă eclipsă parţială din ultimii 580 de ani. 

Eclipsa parţială va fi aproape completă, anunţă astronomii citaţi de sciencealert.com, mai mult de 97% din suprafaţa lunii urmând să fie umbrită. NASA anunţă chiar că procentul exact va fi de 99,1% din suprafaţa lunii, în timp ce Observatorul Griffith din Los Angeles anunţă 97%.  În vârful eclipsei, doar o mică suprafaţă din Lună va mai fi luminată. Evenimentul astronomic va dura peste şase ore, iar luna va petrece 3 ore, 28 de minute şi 24 de secunde în umbra planetei noastre. Astfel, aceasta va fi cea mai lungă eclipsă parţială de lună din 1441 încoace. 

Eclipsa va fi vizibilă în America de Nord, Hawaii, dar şi în părţi din Rusia şi America de Sud, mai transmite sursa citată. În Australia, Noua Zeelandă, Japonia, China şi Asia de sud-est, eclipsa va fi vizibilă vineri, 19 noiembrie. 

Vezi mai mult aici

Citește și: Luna Castorului. Tot ce trebuie să ştii despre Luna Plină din noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel