ECLIPSĂ LUNĂ ianuarie 2019. Cum te influenţează
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
eclipsă
eclipsă
O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie.

ECLIPSĂ LUNĂ. Așadar, în noaptea de 20 ianuarie 2019 spre 21 ianuarie 2019, va fi eclipsă totală de lună. Va începe la ora 04:36, când Luna intră în penumbra Pământului. Partea cea mai spectaculoasă este faza de eclipsă în totalitate, când Luna se află în umbră, discul acesteia fiind mai întunecat decât de obicei. Faza de totalitate începe la 06:41 și are maximul la 07:1, terminându-se la ora 07:43. Pentru România, Luna apune în jurul orei 8, mai devreme în estul țării și mai târziu în Vest, dar se va vedea cum discul acesteia iese din umbra Pământului, potrivit astro-urseanu.ro.

ECLIPSĂ LUNĂ. Evenimentul este vizibil în America de Nord și de Sud, Oceanul Pacific de Est și Europa de Vest. Eclipsa totală de lună din 21 ianuarie 2019 va fi ultima până în mai 2021. Cea mai recentă eclipsă totală de lună a fost în iulie 2018. 

ECLIPSĂ LUNĂ. Eclipsele totale de lună ne fac mai irascibili. Efectele eclipselor asupra corpului uman sunt mai degrabă de natură psihică decât fizică. Dacă organismul nu are de suferit din punct de vedere fizic,psihicul poate fi influenţat în întregime. Înaintea unei eclipse, te poţi simţi fără energie şi fără inspiraţie.

VEZI ŞI: 

ACHIZIȚIA CORVETELOR, SUSPENDATĂ. PARCHETUL MILITAR, SESIZAT

BORZA: ȚARA CARE I-A DAT O LECȚIE LUI IOHANNIS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel