Data actualizării:
Data publicării:

Eclipsă de Soare pe 14 octombrie 2023. Daniela Simulescu: Cum se va resimți în viețile noastre / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
O eclipsă de Soare va avea loc pe 14 octombrie 2023. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, spune cum se va resimți acest eveniment astronomic în viețile noastre.

„Pe 14 octombrie este un moment important. Avem o Lună Nouă în Balanță și o eclipsă de Soare. Nodurile Lunare s-au mutat pe data de 12 iulie pe axa Berbec-Balanță și vor sta aici până la începutul lui 2025, mai exact până la finalul lui ianuarie 2025. Atunci vom avea eclipse, când ne vom apropia de Lunile Noi și Lunile Pline legate de Nodurile Lunare.

O Lună Nouă în Balanță este interesantă pentru că vine după retrogradarea lui Venus. Balanța, ca arhetip, vrea în primul rând relații. Cu o Lună Nouă în Balanță este momentul să căutăm prospețimea, mai ales că este și o eclipsă. Este un moment important. Luna Nouă în Balanță își dorește foarte mult să relaționeze, să socializeze, să fie dreptate, să fie justiție. Este o perioadă extraordinară să începeți relații, să aduceți prospețime, să schimbați ceva.

Această eclipsă de pe 14 octombrie, fiind o Lună Nouă, nu se va resimți serios în viețile noastre, dar trebuie să țineți minte că cei cu marcaj cardinal vor avea mai mult de muncă. Aici mă refer la Berbec, Rac ș Capricorn. Cei care vă știți cu acest marcaj în astrogramă, pe 14  octombrie simțiți nevoia să aduceți o noutate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel