Data publicării:

Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie: Apar oportunități rare!

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Pe 20 aprilie, vom avea Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iată ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest fenomen!

În acest an, universul ne pregătește câteva surprize majore.

Mâine, pe 20 aprilie, avem a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare.

Eclipsa hibridă de Soare va fi vizibilă din sud-estul Asiei, Indonezia, Australia, vestul oceanului Indian şi estul oceanului Pacific.

De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Așadar, urmează o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Trebuie să fim atenți la sezonul eclipselor!

Perioada dintre următoarele două eclipse (20 aprilie - 5 mai) ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize.

Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor.  

Nimic nu este întâmplător în această perioadă, ci tot ce este scos la suprafață ni se arată acum cu un scop. Vin în fața noastră pentru a ne decide să lăsăm în sfârșit în urmă ce nu ni se mai potrivește, ce ne face rău, ce ne rănește. Faptul că opunem rezistență schimbărilor nu face decât să înrăutățească situația. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel