Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur, în 19 noiembrie 2021. Astrologul Daniela Simulescu, vești proaste. Taurii și Scorpionii, cei mai afectați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Urmează o Eclipsă de Lună, dar și o Lună Plină în Taur, în 19 noiembrie. Ar fi trecut poate, ca un eveniment marcant, dar nu ca unul sumbru și ciudat, dacă n-ar fi existat Algol. Vor fi multe situații toxice! 

”Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2021 este Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur din data de 19 noiembrie. Nu aș face atâta caz din acest eveniment, doar că de data aceasta Luna va fi conjunctă cu Algol, cea mai nefastă stea fixă. Taurii și Scorpionii, mai ales cei născuți în 15/16/17/18/19/20/21 mai&noiembrie vor fi cei mai afectați. În rest, vom observa atât la nivel național, cât și mondial, tot felul de situații toxice. Relațiile și parteneriatele începute în această perioade nu vor fi cele mai potrivite. Cineva riscă “să își piardă capul” sau “să fie otrăvit”.” avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Află, astăzi, de la ora 14:00, mai multe informații, despre acest eveniment astrologic. Emisiunea va fi transmisă pe dcnews.ro și la DCNewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel