Urmărește emisiunea live
Eclipsă 4 decembrie. Voropchievici: Sub lupă veniturile pensionarilor, se va recalcula coșul familiei
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Ne apropiem de Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Săgetător de pe 4 decembrie

„E ultima eclipsa de anul acesta. Este o eclipsa totală de Soare vizibilă, de această dată, numai în emisfera sudică. Iar influxurile acestei eclipse au atins România, azi dimineață la ora 9:34, ora Bucureștiului”, a spus Mihai Voropchievici, vineri după-amiază, la Antena 3.

„Se repun în funcție toate problemele de la eclipsa din 10 iunie. Există câteva aspecte negative. Conjuncția Pluto-Venus din casa a 12-a cu Luna Neagră din tema natală a României. Și acum vom vedea circumstanțele sociale și situațiile dificile care au subminat încrederea românilor. De fapt, o proiecție a fricilor interioare, care nu ne-au permis să acționăm. (...) Acum, la eclipsa, vor fi puse sub lupă veniturile pensionarilor, spitalele de boli cronice, se va recalcula coșul familiei, se vor reorganiza serviciile de asistență sociale, precum și ajutoarele sociale. Iar Parlamentul ar trebui să lanseze noi proiecte pentru serviciile de sănătate și reorganizarea sistemului de sănătate și de educație”, a mai zis numerologul.

„Este o revoluție în structura economicului, a socialului, educației și sănătății. Politici destul de dure și, uneori, nu sunt pe placul românilor.

Posibil să asistăm și la o schimbare de structură a politicului, prin reducerea numărului de parlamentari. Dar la fel de bine poate fi vorba despre câteva mișcări sociale și economice prin care România poate să renască din propria cenușă. Atenție, însă, acestea nu se realizează anul acesta, într-un an sau doi. Efectele se văd în patru, cinci ani”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Voropchievici: Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă

„Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă”, a spus, tot într-o intervenție la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici.

„Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită, ne fac să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul, nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău, nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi, o să îl primim cu energie negativă care ne distruge. Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta, ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase”, a spus Mihai Voropchievici.

„Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți. Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Avem mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ. La fel, nu vă ștergeți cu același prosop. Se transferă energiile de la o persoană la alta, se duce norocul”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel