Eclipsă 25 octombrie 2022: Este ziua în care patru zodii vor renaște. Durerea cea mai mare devine armă
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Iată ce aduce a doua jumătate a lunii octombrie, din punct de vedere astral. 

În 23 octombrie, începe sezonul Scorpionului. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. 

Un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie! Poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact ăn viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie Jupiter revine în Pești după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec, astfel, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. Astrologul Daniela Simulescu spune că această retrogradare va aduce multă imprevizibilitate și ceață, va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea” arată Astrosens

Horoscop TAUR octombrie 2022

Marte este în casa a 2-a vorbește despre resursele pe care le ai cu ceilalți, sau cele pe care trebuie să le dai înapoi, despre asta este vorba în prima parte a lunii octombrie. Nu vei mai putea să amâni, oamenii vor dori banii chiar acum și va trebui să te gândești la modalitatea cea mai bună de a rezolva.

De asemenea, trebuie să fiți atenți cu cine vă implicați în anumite asocieri. Dacă vreți un credit, vreți o refinanțare, aveți mare grijă la actele pe care le semnați. Dacă vreți să faceți o tranzacție, neapărat trebuie să acordați o atenție mai mare chestiunilor de natură financiară sau fiscală.  

În ceea ce privește partea relațională, planetele din casa a 7-a vă îndeamnă să vă dați seama unde ați greșit, să faceți diferența între iubire și atașament, dar și să analizați cu atenție propria voastră abordare cu privire la partenerul de cuplu. Este ceva serios sau e doar trecător? Este din dragoste sau e doar că nu vreau să rămân singur? Mai stau aici sau nu mai stau aici?

Fiți mai responsabili cu privire la relațiile voastre, în special în a doua parte a lui octombrie. 

Horoscop LEU octombrie 2022

Trebuie neapărat să fii atent deoarece Mercur își încheie retrogradarea în casa a 2-a, iar Marte începe retrogradarea în casa a 11-a. Aceste două case au componentă financiară – casa a 2-a reprezintă banii pe care îi poți face din propria muncă, casa a 11-a banii pe care îi poți face din carieră, din creștere, avansare, statut. Casa 11-a arată ce pot să fac ca să ajung la un venit mai bun, mai potrivit nivelului meu de acum. 

Vei fi nevoit să reiei legătura cu anumiți oameni din trecutul tău, dar te și integrezi în alte echipe. Spiritul de echipă va fi destul de important în octombrie, așadar încearcă să nu stai deoparte și să lucrezi alături de ceilalți. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel