Echinocțiul de toamnă, Soarele trece în Balanță. Previziuni tari pentru Balanță, Gemeni, Taur, Berbec, Scorpion, Vărsător
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 23 sep 2022, 08:10
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astăzi este Echinocțiul de toamnă, Soarele trece în Balanță. Trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. 

Emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, ca de obicei, începând cu ora 9.00!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Îți vei îndrepta atenția către relații și parteneriate, dar unele proiecte profesionale îți vor da mari bătăi de cap și îți vor consuma timp suplimentar. 

Taur

Ești dispus să le acorzi credit unor colegi. Te-ar ajuta să fii mai deschis cu ei. Adică să le împărtășești din temerile tale. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur nu îți prea priește. Te obligă să porți unele conversații de care ai fugit o bună bucată de timp. 

Rac

Discuțiile pe nepusă masă îți vor aduce numeroase revelații. Vei petrece mult timp ocupându-te de chestiunile gospodărești. 

Leu

S-ar putea să descoperi că nu ai achitat unele facturi. Vei fi mai toată ziua pe drumuri sau pe vei purta multe discuții. 

Fecioară

Mercur se întoarce la tine în semn și te agită mai mult decât ți-ai imagina. Iar Soarele se va muta cu toată energia lui în zona banilor. 

Balanță

Beneficiezi de o doză suplimentară de vitalitate, dar de griji nu scapi. Doar reușești să le ții mai mult în surdină. 

Scorpion

Te supără orice zgomot, orice mișcare. De fapt, nu suporți să fii deranjat. Astrele îți atrag atenția să nu neglijezi somnul 

Săgetător

Șefii nu vor fi încântați de unele decizii de-ale tale. Dar nici nu vei putea să le schimbi părerea. Încearcă să te și distrezi. 

Capricorn

Soarele se mută în zona carierei. Deci te vei pomeni cu un plus de vizibilitate. Chestiunile administrative îți vor da bătăi de cap. 

Vărsător

Fără să îți dai seama, vei cheltui sume de bani pe produse care se vor demonstra a fi nefolositoare și nepotrivite pentru tine. 

Pești

Partenerul își aduce aminte de unele promisiuni neonorate de-ale tale și îți va atrage atenția. Va trebui să te ocupi de ele acum. 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?