Ecaterina Andronescu - Iulia Scântei, ceartă la Digi24 înainte de moţiune: Vă rog să vă măsuraţi cuvintele / Lăsaţi ipocrizia la o parte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatorul PNL Iulia Scântei şi senatorul PSD Ecaterina Andronescu au avut un schimb aprins de replici la Digi 24, cu mai puţin de 48 de ore înainte de moţiunea de cenzură. 

Totul a pornit de la o înregistrare din şedinţa PSD de astăzi, în care premierul Viorica Dăncilă i-a avertizat pe social democraţi că trecerea moţiunii de cenzură va însemna "întoarcerea la dosare, ştiu mulţi colegi la ce fac referire". 

"Este o confirmare după trei ani de zile că scopul acestei guvernări a fost de a pune frână luptei anticorupţie. Întoarcerea înseamnă revenirea sistemului judiciar la respectarea procedurilor. Întoarcerea este teama ca instituţiile statului să intre pe făgaşul normal. Au destructurat întreaga legislaţie care oprea verificarea actelor de corupţie", a spus senatorul Iulia Scântei. 

Iată mai jos dialogul dintre cele două: 

Ecaterina Andronescu: Eu cred că trebuie chiar şi într-o situaţie de campanie electorală să avem măsura cuvintelor. Eu consider că nu trebuie să jignim. 

Iulia Scântei: Păi avem măsura cuvintelor. Asta se întâmplă de trei ani de zile. 

Ecaterina Andronescu: Nu este adevărat! 

Iulia Scântei: Cum doamnă să nu fie adevărat? N-aţi putut elibera doar infractorii acuzaţi de fapte de corupţie, aţi mai scos încă 21.000. 

Ecaterina Andronescu: Vă rog să vă măsuraţi cuvintele. 

Iulia SCântei: Lăsaţi ipocrizia la o parte! 

Ecaterina Andronescu: Vă rog să nu mă faceţi ipocrită, pentru că nu sunt şi  nu am fost niciodată. 

Iulia Scântei: Doamna senator, astăzi la Camera Deputaţilor au făcut scut în jurul unui deputat care nici măcar nu era membru al PSD. Totul pentru a vă salva. 

Ecaterina Andronescu: Asta este altceva, dar vă rog să nu vorbiţi la general. 

Iulia Scântei: Păi e vorba de PSD

Ulterior, moderatorul le-a întrerupt pe cele două. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel