Ecaterina Andronescu, ieșire FURTUNOASĂ la RTV: Dacă se întâmpla asta, plec din România! Nu se poate așa ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ecaterina Andronescu FOTO AGERPRES
Ecaterina Andronescu FOTO AGERPRES
Ecaterina Andronescu a explodat, în direct, la România TV. ”Dacă se întâmplă asta, eu plec din țară!”, a spus ministrul.

Ecaterina Andronescu a spus că numele său este târât inutil în dosarul 'PSD Arad'. Ministrul PSD s-a referit la următoarea știre: ”Barta Paul Sebastian a avut calitatea de inspector şcolar până în 2 iulie, când s-a dispus, prin decizie a inspectorului general şcolar eliberarea sa din funcţie, ca urmare a respingerii cererii sale de prelungire a contractului de management. S-a ajuns aici, se arată în dosar, după ce Barta şi-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educaţiei”.

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că nu are legătură cu acest subiect. Ministrul PSD a lăsat să înțeleagă că, dacă va fi chemată la DNA să dea explicații, pleacă din țară.

”Am văzut o știre care spunea că eu i-aș fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critica pe mine pe Facebook. N-am cerut nimănui așa ceva!”, a zis Ecaterina Andronescu la România TV.

”Vreau să spun răspicat că nu am făcut acest lucru! Sunt disperată când aud așa ceva!”, a mai spus ministrul.

Lili Ruse, jurnalistă România TV, a intervenit și a zis: ”Tare îmi este că o să văd dând niște explicații oficiale pe undeva...”

”Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din România, dar dacă se întâmplă ca un om nevinovat să fie târât în mizerii... asta m-ar determina să iau hotărârea de a pleca din țară. Nu se poate așa ceva”, a adăugat ministrul, cu vocea tremurândă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel