Ecaterina Andronescu denunță teroarea din școli și licee
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andronescu
andronescu

Soluțiile gen supravegherea video la examene aparțin altor instituții, nu Educației, a declarat senatorul USL Ecaterina Andronescu la o dezbatere DeCe News.

”Cei de la Putere nu vor să gestioneze, ci să stăpânească sistemul de învățământ, a adăugat prof. Andronescu. Au introdus camere în loc să facă evaluări periodice și cursuri de perfecționare. Cadrele didactice și-au pierdut motivarea, nu doar cea materială, dar și pe cea profesională. Niciodată nu am auzit atâția dascăli plângându-se. Mi-au spus că nu mai au curaj să vorbească în cancelarie, că se întâlnesc pe hol și discută în șoaptă. Ne întoarcem în timp la ceea ce se întâmpla înainte de 1989”.

Liderul sindical Anton Hader, a avertizat asupra polarizării sociale din Educație și a anunțat că ministerul refuză să dea publicității statisticile cu privire la situația materială sau la rezidența celor care au căzut Bac-ul.

”Majoritatea provin din familii sărace, cu probleme sociale”, crede liderul Alma Mater.

Profesorul Andrei Marga crede că dezastrul de la Bacalaureat este o consecință a amatorismului actualei echipe de la guvernare și că autoritățile dau dovadă de lipsă de cultură și viziune.

Citește și: Ecaterina Andronescu și Andrei Marga cred că îi vor convinge pe liderii USL să susțină Legea pentru tinerii care au căzut Bac-ul

Legea „Facultate fără Bac“ – argumente pro şi contra. DEZBATERE DeCe News

Dezbatere DeCe News: Niciun tânăr fără Bac nu va intra la facultate, chiar dacă legea Andronescu va fi adoptată. Vezi ce pot obține absolvenții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel