EBOLA: British Airways își suspendă zborurile către Liberia și Sierra Leone
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
EBOLA.  Compania British Airways a anunțat, marți, suspendarea până la cel mai devreme 31 august a zborurilor sale către Liberia și Sierra Leone, două din cele patru țări africane afectate de EBOLA, relatează AFP.

EBOLA. "Ne-am suspendat temporar zborurile spre și dinspre Liberia și Sierra Leone până la 31 august, din cauza deteriorării situației sanitare din aceste două țări. Siguranța pasagerilor noștri, a membrilor echipajelor noastre și a personalului de la sol reprezintă principala noastră prioritate", a subliniat un purtător de cuvânt al British Airways.

EBOLA. Compania britanică asigură de obicei patru zboruri săptămânale spre Monrovia, în Liberia, după o escală la Freetown, în Sierra Leone.

Citește și: EBOLA ar putea fi folosită de teroriști pentru o armă biologică, spune un expert


EBOLA. Liberia și Sierra Leone sunt două dintre cele patru țări africane, alături de Guineea și Nigeria, care se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent de Ebola, responsabilă de 887 de decese printre cele 1.603 cazuri de infectate înregistrate din martie, potrivit celui mai recent bilanț difuzat luni de Organizația Mondială a Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel