EBa a primit cel mai frumos cadou de nuntă, decizia CCR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eba_referendum
eba_referendum

Decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumul din 29 iulie le-a surprins pe cele două fiice ale lui Traian Băsescu, Elena și Ioana, într-un restaurant din București, unde se mănâncă numai produse bio. Vestea că tatăl lor se întoarce la Cotroceni, le-a încântat pe cele două tinere, Elena mărturisind chiar că invalidarea referendumului este cel mai frumos cadou de nuntă.

[caption id="attachment_223403" align="alignleft" width="269"] Sursa foto: Libertatea[/caption]

Elena și Ioana Băsescu au sărbătorit vestea invalidării referndumului de către CCR la un restaurant de fițe din București, unde s-au cinstit cu pizza şi cu sucuri bio, timp de mai bine de o oră, scrie libertatea.ro.

Dacă mezina președintelui, Elena, a plecat prima din restaurant cu două sacoșe, într-una din ele aflându-se mai multe sticle cu sucuri naturale, Ioana a ieşit însoţită de un angajat al localului, care îi căra mâncarea luată la pachet pentru acasă. Dupå ce angajatul localului i-a așezat pungile pline cu mâncare în portbagaj, Ioana a demarat în trombå.

Potrivit sursei citate, Elena Băsescu, viitoarea doamnă Ionescu, este extrm de fericită că tatăl ei își va relua funcția de președinte.

“Cel mai frumos cadou de nuntă e invalidarea referendumului”, s-ar fi destăinuit Eba într-un cerc de prieteni.

Elena Băsescu se va căsători cu Bogdan Ionescu, alias Syda, pe 1 septembrie, fostul ministru al Comunicațiilor în guvernul Ungurean, Răzvan Mustea fiindu-le naș, împreună cu soția sa, Laura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel