Ea este rusoaica preferată a lui Vladimir Putin. Detalii neștiute despre Victoria Petrovna Lopyreva - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol cine este Victoria Petrovna Lopyreva, rusoaica preferată a lui Vladimir Putin.

Victoria Petrovna Lopyreva este cunoscută ca fiind "preferata" lui Vladimir Putin, motiv pentru care a obținut mai multe funcții importante de-a lungul timpului. Lopyreva este o cunoscută prezentatoare de televiziune din Rusia, actriță, fotomodel, dar a câștigat și titlul concursului de frumusețe, care a desemnat-o Miss Rusia, în 2003. Aceasta mai este cunoscută și drept "favorita" președintelui rus, Vladimir Putin, care a desemnat-o, în 2018, ambasadorul Cupei Mondiale FIFA din acel an, găzduită în Rusia.

Ca parte a rolului său de ambasador al turneului, ea a fost responsabilă de promovarea orașului său natal, Rostov pe Don, care a găzduit cinci meciuri în timpul turneului pe Rostov Arena, cu o capacitate de 45.000 de locuri.

Lopyreva a fost o susținătoare foarte vocală de-a lui Putin, în trecut, și tocmai acest lucru a făcut-o să fie "preferata" liderului de la Kremlin. În prezent, aceasta deține mai multe roluri de ambasador, datorate tot liderului rus, și este cunoscută a fi o mare susținătoare a lui Manchester United. Citește continuarea pe Spectacola.ro.

Viața tumultoasă a lui Vladimir Putin, TABU în Rusia. E divorțat și are o amantă secretă. Cine sunt femeile care l-au cucerit

Viața personală a lui Vladimir Putin este tabu în presa din Rusia, dar de-a lungul timpului au apărut câteva informații despre femeile din viața liderului de la Kremlin.

În anul 2013, președintele Rusiei a anunțat că divorțează de soția sa Ludmila Șkrebneva. Căsnicia lor a durat 30 de ani, timp în care femeia i-a născut lui Putin două fiice: Maria Putin, Ecaterina Putin.

Aceștia au dat vestea într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya-24, in timpul unei pauze la un spectacol de balet de la Palatul Kremlinului de Stat, numind decizia de divorț "comună". Șkrebneva s-a căsătorit ulterior. Nu s-a discutat foarte mult în presa din Rusia despre acest divorț și nu se știe exact de ce nu s-au înțeles cei doi. Pentru cartea jurnalistului Oleg Blotski "Vladimir Putin. Povestea vieții", Luudmila a împărtășit detaliile romanului de dragoste pe care l-a avut cu președintele Federației Ruse. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel