Ea este Gretta, fotomodelul rus care l-a numit pe Vladimir Putin psihopat și sociopat. A fost găsită moartă într-o valiză, la un an de la dispariție - GALERIE FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un fotomodel rus care l-a jignit pe Vladimir Putin a fost găsită moartă într-o valiză.

Cadavrul unui fotomodel rus care l-a numit pe Vladimir Putin "psihopat" a fost ascuns într-o valiză în portbagajul unei mașini, transmite Realitatea Plus. Tânăra era căutată de mai bine de un an. Frumoasa rusoaică a fost ucisă la o lună după ce l-a jignit pe liderul de la Kremlin, dar moartea sa nu ar fi survenit ca urmare a declarațiilor sale despre Putin. Abia acum s-a aflat că vinovat ar fi chiar fostul său iubit, susțin anchetatorii ruși.

Iubitul ei ar fi dormit trei nopți cu cadavrul 

Gretta Wedler, în vârstă de 23 de ani, a dispărut în mod misterios după ce a postat pe rețelele de socializare mesajul în care îl cataloga pe Vladimir Putin drept "psihopat și sociopat". Tot atunci tânăra scria că impulsul său de a îmbunătăți integritatea Rusiei se va sfârși în lacrimi.

După un an de la dispariția fetei, fostul ei iubit, Dmitry Korovin, în vârstă de 23 de ani și-ar fi mărturisit crima. El ar fi declarat autorităților ruse că din gelozie și-ar fi strangulat partenera, după o ceartă pornită de la bani. Acesta ar fi spus că conflictul dintre ei nu a avut legătură cu opiniile politice ale tinerei.

Valiza, abandonată în portbagajul unei mașini. A fost găsit abia după 1 an

În fața anchetatorilor, Dmitry Korovin ar fi recunoscut că a dormit cel puțin trei nopți într-o cameră de hotel cu cadavrul femeii, pe care l-a pus într-o valiză. Apoi, acesta ar fi condus 300 de kilometri pentru a se îndepărta de locul crimei. El ar fi abandonat cadavrul în portbagajul mașinii, acolo unde a stat mai bine de un an. În tot acest timp, tânărul a postat poze și mesaje pe rețelele de socializare ale fotomodelului, iar poliția rusă susține că el a făcut acest lucru pentru a-i face pe prieteni să creadă că tânăra este încă în viață.

Cel puțin asta susțin detectivii ruși că a mărturisit bărbatul la interogatorii. Nu este prima dată când oameni care îl critică pe Vladimir Putin sunt găsiți morți. Unii sunt otrăviți, alții mor în mod misterios sau sunt găsiți decedați după ce s-ar fi sinucis.

VEZI ȘI: LISTA MORȚII lui Vladimir Putin. "Dușmanii" liderului de la Kremlin, împușcați sau otrăviți cu Noviciok și Poloniu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel