Data publicării:

E oficial! Teo Trandafir revine în fața camerelor. Mircea Badea, printre invitați. "O să fim din nou împreună"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Teo Trandafir, Facebook
foto: Teo Trandafir, Facebook
Teo Trandafir va avea propriul podcast.

Teo Trandafir își lansează propriul podcast, „Gând la gând”, unde îl va avea invitat prima dată pe Mircea Badea, care a fost primul ei partener de emisiuni la începutul carierei sale, scrie Pagina de Media.

În luna august s-a aflat că Teo Trandafir a fost eliberată de contract de către conducerea postului Kanal D. De fapt, prezentatoarea a menținut încă un contract cu postul de televiziune, dar emisiunea sa, „Teo Show”, a fost eliminată din programul de toamnă. În tot acest timp, Teo Trandafir a continuat să activeze, însă la radio. Colaborează cu Mihai Hînda în cadrul emisiunii „Bară la Bară”, difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16.00, pe Radio Impuls. În prezent, vedeta anunță cu entuziasm lansarea noului său proiect, podcastul „Gând la gând”.

"Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi" a scris Teo pe contul personal de Facebook.

                                                               

„Abia te aștept pe ecran, dragă Teo”, „Mult succes, draga noastră!”, „Doamne ajută! Sper că la TV, fiindcă mi-e dor de tine!”, „Felicitări tot respectul pentru tine, ești un om minunat”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel