E momentul pentru o zodie să facă pace cu trecutul. Dați-vă timp să curățați rana puțin câte puțin în fiecare zi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Pentru o zodie, săptămâna este despre vindecare și conștientizare. 

”Soarele intră în casa a douăsprezecea, fiind un moment nemaipomenit pentru introspecție. Luna Nouă se va petrece tot acolo. E un moment în care puteți să faceți pace cu trecutul, indiferent de situația voastră, că sunteți într-o relație, că ați încheiat una, că sunteți singuri de ceva timp, că aveți probleme la serviciu, că trebuie să lăsați un loc de muncă, că vreți să-l schimbați. Sentimentul de indecizie este destul de mare, nu știți cum să procedați, dar important e să vă dați timp să curățați rana un pic azi, un pic mâine, un pic poimâine. Vedeți că, relațional, săptămâna aceasta nu-mi place la voi, pentru că s-ar putea să alergați după năluci. Cu opoziția lui Venus cu Neptun (care este la voi în casa a cincea de ceva timp), aș avea puțină grijă săptămâna aceasta: nu vă grăbiți să intrați într-o relație și, dacă sunteți într-una care nu funcționează, nu-l acuzați pe celălalt, ci vedeți de ce nu vă mai convine. Marte din casa a opta vorbește despre investiții pentru care este o perioadă bună, dar s-ar putea să vorbească și despre pierderi” a spus astrologul DCNews și Astrosens pentru nativii Scorpion, în cadrul horoscopului săptămânal. 

Vezi mai mult în video: 

Horoscopul de astăzi

Berbec

Marte face pași către un trigon cu Saturn. S-ar putea să ai impresia că nimic nu îți iese, dar de fapt este o chestiune de răbdare. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu lași pe mâine ce poți face astăzi la locul de muncă. Pentru că se vor aglomera proiectele. 

Gemeni

Ai replicile potrivite pentru a convinge pe cei din jur de ceva, dar ține cont de faptul că ai nevoie și de dovezi palpabile. 

Rac

Vei fi în continuare pe drumuri. Ai multe de rezolvat și neapărat pentru tine. Cei dragi au nevoie de suport și de expertiza ta. 

Leu

Cum Luna este în semnul tău, nu pot decât să îți spun să fii mai atent la emoții, și nu la gânduri. Îți vor da multe indicii importante. 

Fecioară

Nivelul de oboseală își spune cuvântul. Așa că fă tot posibilul să te ocupi doar de ce este prioritar și restul lasă-l pe mâine. 

Balanță

Cum Mercur retrograd va ieși din semnul tău, te vei trezi în unele situații care cer decizii radicale. Va fi greu. 

Scorpion

Te gândești prea mult și acționezi prea puțin. Suspiciunile tale, recunoscute de altfel, nu sunt necesare astăzi. 

Săgetător

Sprijinul acordat de către șefi nu trebuie luat de bun. Trebuie să muncești să demonstrezi de ce anume ești capabil. 

Capricorn

Ar fi bine să fii foarte atent la discuțiile de la serviciu. Dacă nu o vei face, vei pleca precum câinele surd la vânătoare. 

Vărsător

Te bazezi prea mult pe părerea celorlalți și vor apărea erori. Ar fi cazul să îți dai seama de ce ești așa nesigur. 

Pești

Încearcă să fii mai convingător la locul de muncă. Adică să depui mai mult efort ca de obicei pentru un proiect anume. 

Ce urmează până la finalul lui 2022?

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele. Și poate că este cazul să le reamintim tuturor că trebuie să fie mai prezenți în viața lor, să nu încerce să schimbe pe alții. Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel