Data publicării:

”E important să obținem o victorie”. Radunovic (FCSB): Avem motivație, suntem la un club mare

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere
FCSB are nevoie de victorie în meciul cu letonii de la RFS pentru a trece, încrezătoare, de faza grupelor Europa League.

Citește și: Meciul FCSB - Rigas FS: TPBI modifică traseele a patru linii de transport și prelungește orarul de circulație în zona Arena Națională

Fundașul Risto Radunovic a afirmat, miercuri, într-o conferință de presă, că este important pentru FCSB să înceapă Europa League la fotbal cu o victorie, în partida cu letonii de la RFS, pentru a putea obține încrederea necesară că poate depăși această fază a competiției.

”Vrem să facem un meci bun și să câștigăm. E important că jucăm pe un gazon foarte bun. Este un stadion foarte bun, unde ne simțim bine, cu un gazon foarte bun. Sper să facem mâine un meci excelent și să câștigăm. În ultimul meci ne-a scăpat victoria printre degete, dar acum suntem setați pozitiv pe un rezultat bun. Vrem să obținem o victorie.

Eu sper să facem trei puncte începând cu meciul de mâine și apoi ne vom concentra și pe celelalte meciuri. Este foarte important să fim pozitivi și încrezători în noi și în calitățile noastre, să începem o grupă puternică cu o victorie și să avem încredere că putem trece mai departe”, a declarat Radunovic.

Jucătorul muntenegrean speră într-o victorie joi seara cu RFS bazându-se pe jocul bun practicat de echipa sa în meciurile din cupele europene.

”În Europa am jucat OK toate meciurile. Sunt meciuri mai dificile, e un pic alt nivel față de meciurile din România. Cu puțină concentrare eu cred că putem obține victoria mâine. Trebuie să avem motivație, suntem la un club mare. E prima oară când se joacă în acest format, cred că va fi interesant, cred că e o schimbare bună.

Fiecare echipă va trage să ajungă la un baraj, sper să facem meciuri bune și să trecem de grupe. Avem un program foarte încărcat în următoarea perioadă. E important să obținem o victorie pentru că victoriile aducă altele victorie, avem altă încredere. O să încercăm să începem de mâine o serie de rezultate pozitive”, a mai spus Radunovic, citat de Agerpres.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formația letonă RFS, joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională, în prima etapă a Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel